Medvirkende

Trine Graungaard Hjerrild Thomsen

Trine er med i Bramming Revyen for tredje år i streg. Og hvilken berigelse. Hun synger, danser fantastisk og spiller skuespil, som om hun aldrig har lavet andet. Trines erfaring stammer fra mange år i Syvkanten i Varde. Blandt andet i Sommerspil. Hun har også optrådt med Showkoret i Esbjerg. Glæd jer allesammen til at opleve Trine.

Per Sørensen

For 10 år siden stod Per også på scenen i den revy, vi i år kan fejre 10 års jubilæum for!

Per har spillet utallige roller både i revyen og i Gadespejlets øvrige forestillinger, og hans solide erfaring mærkes tydelig. Pers repertoire er alsidigt, når han udfolder sig på scenen, og hans charmerende kropssprog i diverse roller må nødvendigvis sætte gang i lattermusklerne.

Han spiller alt fra barnlig, myndig, gammel, mandig og meget andet til kønsløs livmoderbærende. Kan man overhovedet det? Ja, det får I at se!

Han har hænderne godt skruet på, så han sætter også scenen helt konkret som scenebygger. Derudover er han mangeårig bestyrelsesmedlem i Gadespejlet.

Kirstine Jensen

Kirstine motoren på revyholdet. Hun skal bare startes og så flyder monologer, sketches og sjove figurer fra hende. Selv sang og dans mestrer hun efterhånden. Måske ikke solosang endnu, men hun er en gedigen korsanger, så der er fylde i korstykkerne. Kirstine har været med siden genstarten, dog med afbud et par af årene, hvor vi så bl.a. har fået Trine med, så selv det kan vi takke Kirstine for.

Linette Hardt Hansen

Linette har valgt at være med i vores 10 års jubilæumsrevy. Det er vi bare rigtig glade for.

Glæd jer til at hører Linettes smukke sangstemme. Dog kan hun mere end synge, hun er bare god på scenen . Hvem husker hende ikke som spyttedame  i 2020 eller  “Måske “ sidste år i en smuk duet med Neklas ?

Linette springer ikke ud af skabet, men springer ind i skabet i 7 kanten og vores egen tøjrum, for Linette styrer kostumerne med hård hånd, så vi alle kan blive klædt godt på i vores forskellige revynumre.

Så sæt jer godt tilrette og nyd Linette på scenen. God fornøjelse.

Niels Lind Brunsborg

Velkommen til Niels’ debut på Bramming Revy holdet. Niels har tidligere spillet i bl.a. Grindsted, Egtved, Ølgod, Varde samt Esbjerg og har nu forvildet sig til Jernbanebyen. Niels kan med sine næste to meters højde spille alt fra højtråbende skraldemandschef, irriterende københavner type og lattermild tv-stjerne. Det er ikke kun på scenen, at det lange rør er fyldt med “gode” far-jokes - ikke en pause går uden pruttende humor og akademisk gennemtænkte punchlines. Vi håber, at skulderen holder til dette års jubilæumsrevy. Op til flere gange har Niels slået skulderen af led på scenen, men gennemført forestillingsrækken med stor professionalisme og et skævt smil. Show must go on! Tag godt imod Niels fra Esbjerg og hans herlige smørstemme.

Ninna Jessen

Ninna er igen i år at finde på scenen i Kosmorama. At nå til premieren kræver masser af arbejde - der skal øves replikker, trin, sangtekster og så skal der ordnes en masse praktisk med tøj og rekvisitter - og i alt dette lægger Ninna en masse timer. Ninna har nogle fine roller, og kan måske få lidt et hyr med at få alt det akademiske ned på almueplan. Men med jer som publikum er det måske slet ikke nødvendigt!

Spids ører og giv en stor hånd til Ninna. Bifald er vores super-benzin!

Per Thodsen

Per er et fyrtårn. Måske nok et af de lavere fyrtårne, men et af dem, der lyser klarest. Hvis man befinder sig i nærheden af amatørshowbiz i Esbjerg eller Varde kommune, kan man ikke undgå at løbe ind i navnet Per Thodsen – som regel længe før man møder ham i egen person. For Pers smilende ansigt bliver inviteret indenfor alle steder, hvor man ønsker at give folk en god oplevelse og smil på læben.

At kunne huske mange vittigheder er en gave, men det er helt særligt at kunne finde på vitser i en håndevending, og det kan Per bedre end nogen anden – i enhver situation. Og det gør ham til den fødte revymand.

Nå ja … og hvem ellers brænder så meget for Bramming Revyen, at de ville køre rundt og reklamere for den året rundt?

Del siden