I Bramming Revyen 2021 - En bæredygtig revy kan ses:

Neklas Klausen:

Jesper Schwartz:

Camilla Platz:

Ninna Jessen:

Ninna er efterhånden en erfaren revy-skuespiller og igen i år er hun at finde på scenen i Kosmorama.
Ninna og CV har booket familieforøgelse i december, så Ninna er med, hvor maven kan passe i kostumet
Ninna giver den, som altid, fuld gas, når hun bl.a. deltager i den sociale rundkredssnak blandt miljøentusiaster, afholder pressemøder og laver tattoo.. bare glæd jer.
Derudover så er Ninna blevet en uundværlig del af alt det praktiske omkring revyens rekvisitter, kostumer m.m. Hun har en fantastisk evne til at huske, hvor tingene ligger i Gadespejlet store "lager" og så er hun god til at ordne, gøre indkøb og sørge for alverdens revy-småting.

Trine Graungaard Hjerrild Thomsen:

Det er ikke for sjov at Trine er at finde på scenen. Hun kan nemlig levere sjov,komik skæve figurer og et enkelt hopsa trin. Og det er sjovt.
I daglig tale kaldes Trine GT. Her vil den gængse publikum straks drømme sig hen i limeskive og Tonic vand. Men når der er tale om GT ved Trine står det for Garanteret Tilfredshed. Velkommen til Trine på revyscenen.

Linette Hardt Hansen:

Igen i år kan man opleve Linettes fantastiske sangstemme og livsglade væsen på scenen. Linette har haft fyldepennen fremme og gjort sig til forfatter til nogle af teksterne i revyen. Mon Linette overholder alle covid- 19 regler i dette års revy?? Tja..... Gennem årene har man også haft fornøjelse af at kunne opleve Linette i Gadespejlets teaterforestillinger.

Per Thodsen:

Teddy Roosevelt, munk, gadedreng, Kjeld, præst, Baloo, julenisse, rugbyspiller, kom-bar-do, Obelix, soldat, Lille Per, mexicaner, cowboyer, konge, Stig Rossen, Barbarossa... Per T. har mange ansigter og været i teater-gamet siden Murens Fald i 1989. Vi er glade for at have Per T. i truppen som den fornøjelige onkel med evige punchline jokes, pruttende humor og fabelagtige moves på dansegulvet – nyd ham! P.s. hvis du mangler en julemand til december ring til Per T. på 70241207.

Per Sørensen:

Per S er tilbage i Bramming Revyen og tak for det. For Per kan om nogen være morsom på et lille område. Han skal ikke gøre meget væsen af sig, før det bliver sjovt. Han underholder ved at underspille. Glæd jer til at se Per i sit rette element på scenen. Under prøverne har han også været udsat for at skulle danse. Om han stadig er med i dansen eller er stemt ud i et ø-råd, kan I se her i hyggelige Kosmorama. Et stort velkommen tilbage til Per S.